AGENDA

Als lid van Supercars Connect heb je toegang tot diverse events die inbegrepen in het lidmaatschap zijn. De kalender voor de komende maanden en 2020 wordt langzaamaan gevuld. Hieronder een doorkijkje naar onze plannen. Er komt nog veel meer natuurlijk!AUGUSTUS: TE GAST BIJ AUTOBEDRIJF JOHN VAN DER RIJT
Deze dag zijn we te gast bij een van de mooiste autobedrijven van Nederland, Autobedrijf John van der Rijt in Uden.

 

SEPTEMBER: OPTIONEEL EVENT: WEEKEND ROADTRIP
Een mooi ongedwongen weekend met mooie culinaire verrassingen, een overnachting in een tophotel en mooie routes.


ZATERDAG 26 SEPTEMBER: VIP VOOR 2 PERSONEN TIJDENS SUPERFAST, BREDA INTERNATIONAL AIRPORT
Op zaterdag 26 september kunnen supercar eigenaren en liefhebbers hun hart ophalen op Breda International Airport. Dan is het tijd voor het splinternieuwe event SuperFast: honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s betreden dan het vliegveld in West Brabant. Op de mooie landingsbaan en taxibanen kun je genieten van dragraces en andere sportieve activiteiten, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. SuperFast is een co-productie van 402 Automotive en StreetGasm. U bent te gast als VIP voor 2 personen!
www.superfast.nl

18 DECEMBER: VIP TIJDENS DAY1 WORLD OF CARS
In het weekend van 18/20 december vindt de eerste editie plaats van de grootste autoshow van Nederland, DAY1 World of Cars in Jaarbeurs Utrecht. U bent dat te gast tijdens dit evenement.

MEI 2021: VIP VOOR 2 PERSONEN OP SUPERCAR MADNESS - TT CIRCUIT ASSEN
Alle leden zijn dan te gast op het spectaculaire evenement waar het draait om supercars, hypercars en nog veel meer.
www.supercarmadness.com