AGENDA

Als lid van Supercars Connect heb je toegang tot diverse events die inbegrepen in het lidmaatschap zijn. Helaas spelen de ontwikkelingen rondom het corona virus niet mee als het gaat om de herstart van Supercars Connect na de lockdown. Na een bijeenkomst in juli op het TT Circuit Assen zijn een aantal geplande activiteiten wederom uitgesteld.DATUM ONBEKEND: TE GAST BIJ AUTOBEDRIJF JOHN VAN DER RIJT
Deze dag zijn we te gast bij een van de mooiste autobedrijven van Nederland, Autobedrijf John van der Rijt in Uden.

DATUM ONBEKEND: OPTIONEEL EVENT: WEEKEND ROADTRIP
Een mooi ongedwongen weekend met mooie culinaire verrassingen, een overnachting in een tophotel en mooie routes.


UITGESTELD NAAR 2021: VIP VOOR 2 PERSONEN TIJDENS SUPERFAST, BREDA INTERNATIONAL AIRPORT
Hier kunnen supercar eigenaren en liefhebbers hun hart ophalen op Breda International Airport. Dan is het tijd voor het splinternieuwe event SuperFast: honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s betreden dan het vliegveld in West Brabant. Op de mooie landingsbaan en taxibanen kun je genieten van dragraces en andere sportieve activiteiten, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. SuperFast is een co-productie van 402 Automotive en StreetGasm. U bent te gast als VIP voor 2 personen!
www.superfast.nlMEI 2021: VIP VOOR 2 PERSONEN OP SUPERCAR MADNESS - TT CIRCUIT ASSEN
Alle leden zijn dan te gast op het spectaculaire evenement waar het draait om supercars, hypercars en nog veel meer.
www.supercarmadness.com

25 JUNI: VIP TIJDENS DAY1 WORLD OF CARS
In het weekend van 25 tot en met 27 juni vindt de eerste editie plaats van de grootste autoshow van Nederland, DAY1 World of Cars in Jaarbeurs Utrecht. U bent dat te gast tijdens dit evenement.