AGENDA

Als lid van Supercars Connect heb je toegang tot diverse events die inbegrepen in het lidmaatschap zijn. De kalender voor de komende maanden en 2020 wordt langzaamaan gevuld. Hieronder een doorkijkje naar onze plannen. Er komt nog veel meer natuurlijk!
DINSDAG 17 MAART: OPTIONEEL EVENT: TRACKDAY TT CIRCUIT
In samenwerking met de partners van Supercar Society kunt u deelnemen aan een private trackday, veel rijden, goed eten en goed gezelschap in een privé setting. Meer informatie volgt.


VRIJDAG 10 APRIL: VIP VOOR 2 PERSONEN OP DE PREVIEW NIGHT VAN DAY1 WORLD OF CARS
Een mooi exclusief programma tijdens de exclusieve preview night van het hagelnieuwe evenement in Jaarbeurs Utrecht. Maar ook toegang op de andere beursdagen, onder het genot van een hapje en een drankje.
www.day1worldofcars.com

 


PINKSTERZONDAG 31 MEI: VIP VOOR 2 PERSONEN OP SUPERCAR MADNESS - TT CIRCUIT ASSEN
Alle leden zijn dan te gast op het spectaculaire evenement waar het draait om supercars, hypercars en nog veel meer.
www.supercarmadness.com


JUNI: OPTIONEEL EVENT: WEEKEND ROADTRIP
Een mooi ongedwongen weekend met mooie culinaire verrassingen, een overnachting in een tophotel en mooie routes.


ZONDAG 9 AUGUSTUS: VIP VOOR 2 PERSONEN TIJDENS DE GAMMA RACING DAY - TT CIRCUIT ASSEN
Die dag zijn we te gast op het grootste auto-, motor- en kartracespektakel. We hebben dan een eigen paddock gedeelte tussen de racetrailers en zijn welkom in de Pitroof Inn!


ZONDAG 13 SEPTEMBER: VIP VOOR 2 PERSONEN TIJDENS SUPERFAST, BREDA INTERNATIONAL AIRPORT
Op zondag 13 september kunnen supercar eigenaren en liefhebbers hun hart ophalen op Breda International Airport. Dan is het tijd voor het splinternieuwe event SuperFast: honderden supercars, hypercars en exclusieve auto’s betreden dan het vliegveld in West Brabant. Op de mooie landingsbaan en taxibanen kun je genieten van dragraces en andere sportieve activiteiten, aangevuld met shops, stands, lifestyle en nog veel meer. SuperFast is een co-productie van 402 Automotive en StreetGasm. U bent te gast als VIP voor 2 personen!
www.superfast.nl