Louwman Exclusive wordt main partner van Supercars Connect!

18 September 2019
Louwman Exclusive wordt main partner van Supercars Connect!

De één leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid met auto's uit de absolute buitencategorie, de ander marktleider op het gebied van autoshows en founder van Supercars Connect zijn een zeer bijzonder partnership aangegaan! Doel van de samenwerking is:
-  Krachten bundelen en elkaar te versterken
-  Passie voor bijzondere auto's te delen 
-  Netwerken met gelijkgestemden, mooie persoonlijkheden die maatschappelijk succesvol zijn.

Dat gaan we doen in onder meer het door 402 Automotive opgerichte Supercars Connect, waarin Louwman Exclusive main partner is. Dit is de nieuwe supercar community, waar business en pleasure perfect samengaan!
- Gezellige netwerkborrels, waarbij Louwman Exclusive een korte presentatie / informatieve lezing zal houden
- Bijzondere events op verrassende locaties
- VIP-arrangement bij een indoor- en outdoor event van 402 Automotive
- Circuit rijden

Maar tevens zal er op events van zowel 402 Automotive (o.a. Supercars & More 2020) als ook Louwman Exclusive (o.a. Louwman Exclusive Experiences) of events waaraan één van beide bedrijven is gekoppeld, aan een mooie synergie worden gewerkt. 

KICKOFF MEETING BIJ LOUWMAN EXCLUSIVE
Op dinsdag 15 oktober stelt Louwman Exclusive de showroom ter beschikking als locatie voor de exclusieve kick-off meeting van Supercars Connect. Vanaf 16.00u zijn de Supercars Connect leden van harte welkom om een bijzondere avond mee te maken met de introductie van een heel unieke hypercar. Er is op het terrein van Louwman slechts plaats voor 50 auto's, dus wees er snel bij! Natuurlijk is er gezorgd voor catering van niveau welke door 402 Automotive en Louwman Exclusive wordt aangeboden.

Aanmelden voor een lidmaatschap van 12 maanden kan hier voor slechts €495,- (1 persoon met telkens 1 wisselende introducé)!